Τελευταια νεα

Πρακτικό Δ.Σ.18-1-2012 κατανομή αρμοδιοτήτων

Εκτύπωση
Κατηγορία: Αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου
Ημερομηνία δημοσίευσης

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΣΑΚΙΩΝ

Σήμερα , 18 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 συνήλθε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών στα γραφεία του συλλόγου στις Λουσακιές Κισάμου και με θέματα:

1.Σύντομη αναδρομή στη ιστορία και δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών για τα νέα μέλη

2.Κατανομή εργασιών και αρμοδιοτήτων στα μέλη του Δ.Σ.

3.Προγραμματισμός άμεσων εργασιών και εκδηλώσεων για το 2012

4.Συζήτηση για την πορεία του Μουσείου Μουσικών

Στο Δ.Σ. παρευρέθηκαν:

Αντωνογιαννάκης Βασίλης

Κοκκινάκη Μαρία

Κουνελάκης Στέλιος

Πατερομιχελάκης Άρης

Πετράκης Θοδωρής

Ρουπάκης Νίκος

Σχοινοπλοκάκης Κων/νος

Χαιρετάκη Μαριλένα

Χαρτζουλάκης Νίκος

Απούσα ήταν η Βερυκάκη Βίκη του Νικολάου και

απώντες ήταν οι: Πατερομιχελάκης Μανόλης, Πετράκης Ελευθέριος, Κοκκινάκης Ιωάννης πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λουσακιών

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος του συλλόγου Κουνελάκης Στέλιος αναφέρθηκε περιληπτικά για τη διαδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών από το 1991 έως σήμερα,ώστε τα νεότερα μέλη του Δ.Σ. να γνωρίσουν τις δράσεις ,τις πρωτοβουλίες και τους στόχους του συλλόγου

Στη συνέχεια μετά από πρόταση του προέδρου του Δ.Σ ορίστηκαν οι αρμοδιότητες σε όλα τα μέλη του νέου ΔΣ.

Αντωνογιαννάκης Βασίλης: Υπεύθυνος για θέματα χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών.

Βερυκάκη Βίκη: Υπεύθυνη για την παρασκευή παραδοσιακών εδεσμάτων και φαγητών, προσφορά του συλλόγου στις εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Κοκκινάκη Μαρία: Υπεύθυνη για το βεστιάριο του συλλόγου.

Κουνελάκης Στέλιος: Πρόεδρος και υπεύθυνος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αποπεράτωση του Μουσείου Μουσικής στις Λουσακιές, καθώς επίσης και για τη σύνδεση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών με τους πολιτιστικούς συλλόγους της πρώην επαρχίας Κισάμου.

Πατερομιχελάκης Άρης: Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για τον συντονισμό και διεξαγωγή των εκδηλώσεων του συλλόγου.

Πατερομιχελάκης Μανόλης: Υπεύθυνος για τη συνεργασία του συλλόγου με το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πετράκης Ελευθέριος: Υπεύθυνος για τη διαμόρφωση του χώρου των Πατεριανών όπου κάθε χρόνο εκτός από το πανηγύρι γίνονται εκδηλώσεις αφιερωμένες στο παραδοσιακό χορό `συρτό`.

Πετράκης Θεόδωρος: Υπεύθυνος για την ενημέρωση και συσπείρωση της νεολαίας

Λουσακιών.

Ρουπάκης Νίκος: Ταμίας και υπεύθυνος για την συλλογή στοιχείων για εμπλουτισμό αρχείου του συλλόγου, βίντεο και κασέτες με παραδοσιακούς χορούς, συνεντεύξεις χωριανών μαρτυρίες των για τα τα πανυγήρια, τους γάμους, τα καζάνια, τα πατητήρια, το κούρεμα ζώων, τις καθημερινές ασχολίες τους και γενικότερα τον τρόπο ζωής στη κοινότητα μας .

Σχοινοπλοκάκης Κων/νος: Υπεύθυνος για τη διαμόρφωση των χώρων στους οποίους διεξάγονται οι εκδηλώσεις, την καθαριότητα, αλλά και την ύπαρξη της απαραίτητης υποδομής(τραπεζοκαθίσματα,εξέδρα κ.ά.) .

Χαιρετάκη Μαριλένα: Γραμματέας και υπεύθυνη για την τήρηση πρακτικών του συλλόγου, τήρηση πρωτοκόλλου, δημοσιεύσεις δελτίων τύπου και συλλογή έντυπου υλικού που αφορά δημοσιεύσεις και αναφορές στο Σύλλογο.

Χαρτζουλάκης Νίκος: Υπεύθυνος για τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων του συλλόγου,αλλά καιν τη συντήρηση αυτού.

Κοκκινάκης Γιάννης: Υπεύθυνος για την προώθηση των προβλημάτων που αφορούν την κοινότηταΛουσακιών αλλά και τον πολιτιστικό σύλλογο Λουσακιών στους αρμόδιους φορείς του Καλλικρατικού δήμου Κισσάμου.

Τζανακάκης Ιωάννης: Υπεύθυνος για το τραγούδι

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, η πρώτη εκδήλωση που διοργανώνει το νέο ΔΣ, στις 12 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή στις 12:00μμ στο κέντρο Στημαδώρης. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν με παραδοσιακή μουσική οι Σκαράκης Στρατής (βιολί-τραγούδι) και Σταματάκης Νίκος (λαούτο-τραγούδι) με το συγκρότημα τους. Η οργάνωση της εκδήλωσης ανατέθηκε στον Πατερομιχελάκη Άρη,στο Ρουπάκη Νίκο και στον Σχοινοπλοκάκη Κων/νο

Το μέλος της προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης για το Μουσείο Μουσικών Κρήτης Κουνελάκης Στέλιος αναφέρθηκε στην πορεία της μελέτης ,τις προτάσεις της μελετητικής ομάδος, και τις προτάσεις που ο ίδιος έχει διατυπώσει .

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε οι προτάσεις που διατυπώθηκαν να μεταφερθούν στη επιτροπή προκειμένου αυτή να ενεργήσει περαιτέρω.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση λύεται η συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γραμματέας

Κουνελάκης Στέλιος                                                               Χαιρετάκη Μαριλένα

Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών - διεύθυνση: Λουσακιές Χανίων - τηλέφωνο: 28220 23571 - email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.